TJENESTER

– få rådene du trenger for å nå målet ditt

SoMe-strategi

Åh nei! Du har fått ansvaret for SoMe-kanaler og vet ikke hva du skal gjøre. La oss begynne med begynnelsen, og lage en strategi.

En strategi vil bli et felles arbeidsverktøy og er kjekt å ha både om dere er flere som jobber med bedriftens Sosiale Medier, eller om du jobber alene.

En strategi kan Lyng lage sammen med deg, enten ved en lengre workshop eller ved en mer praktisk tilnærming over tid. Her går vi gjennom en analyse av ditt firma, målgrupper og de forskjellige plattformene dere er på. Leveransen blir en helhetlig sosiale medie-strategi som vi går gjennom, og som du også får tilsendt som et arbeidsdokument – for det viktigste med strategien er jo at den blir et godt verktøy for deg i hverdagen din.

Veien blir også til mens man går, og ingen merkevare er lik, derfor vil Lyng alltid jobbe i et format som passer for deg og din organisasjon.

Else som holder kurs

Kurs og foredrag

De mest engasjerende postene med det beste innholdet er ofte det du lager selv.

Else Storaas har mye praktisk erfaring fra innholdsproduksjon til organisk (ubetalt) innhold på Sosiale Medier og kan hjelpe deg og din bedrift til å være samstemte og å følge markedsstrategien i innholdet dere lager. Kurs eller foredrag skreddersys etter ditt behov, men under er noen eksempler på temaer:

  • Intro til Sosiale Medier.
  • Hva er godt innhold til dine Sosiale Medier? Workshop for innholdsprodusenter.
  • Praktiske verktøy for markedsføring i Sosiale Medier.
  • Foredrag: Fra SoMe til suksess – om reisen jeg har hatt med Søstrene Storaas sine Sosiale Medier.
Aktiviteter i snøvær!

Rådgivning og oppfølging

Alle som har jobbet kreativt har antakelig erfart at det er ikke bare å knipse i fingrene så har du verdens mest revolusjonerende idé.

Hvis du jobber alene, har en i overkant hektisk hverdag eller bare ønsker hjelp og innspill er det lurt å ha noen å sparre med og som følger deg opp. Hvis du sitter for deg selv er det ikke alltid like lett å få til de gode, kreative løsningene. Da kan det være lurt med jevnlig oppfølging og bistand til å opprettholde en god frekvens og synlighet i bedriftens kanaler.

Dette kan settes opp på timesbasis eller månedlig avtale.

Eksempler på temaer jeg kan hjelpe til på:

  • Innholdsplanlegging
  • Er det tenkt gjennom målgruppe, kommunikasjonsmål og at innlegget fører firmaet nærmere de strategiske målene?
  • Kreativ sparring, hvordan best kommunisere gitte budskap?
  • Er det behov for eksterne innholdsprodusenter?
  • Annet

REFERANSER.

Les om noen av prosjektene jeg har jobbet med.

Halvdagskurs om daglig drift av sosiale medier

Tilbakemeldingene på kurset er utelukkende positive. Alle som har svart er svært fornøyd med både innhold og formidling.
Else fra Lyng Markedsføring

Foredrag for Visit Sørlandet

Else holdt et engasjerende og inspirerende foredrag på den nasjonale reiselivskonferansen Techpoint Travel 2022 om hvordan Søstrene Storaas har tatt i bruk teknologi på ulikt vis i bedriften.
Artige aktiviteter i snøvær!

Drift av kampanjen «Hvit Jul» for IOGT Norge

IOGT i Norge har hatt gleden av å få hjelp av Else Haug Storaas i Lyng Markedsføring AS til å gjennomføre kampanjen Hvit jul i sosiale medier. Else har vært en god sparringpartner på innhold, med både kunnskap og kreativitet.